Drum- & Streetband Zuilichem stopt!!

Beste trouwe volgers en fans!

Na vele jaren op vele plaatsen onze muziek te hebben mogen spelen, is het moment gekomen dat we mee moeten delen dat na 62 jaar “Drum- & Streetband Zuilichem” stopt!

Waar om ons heen de verschillende muziekverenigingen kampen met teruglopende ledentallen, ontkomen wij hier ook niet aan. (wat de redenen daar ook voor zijn) Door de jaren heen is het clubje enthousiaste drummers kleiner en kleiner geworden, tot het moment daar is dat het optreden eigenlijk niet meer gaat omdat we niet genoeg drummers meer hebben om nog een fatsoenlijk optreden neer te zetten. (want hoe klein we ook zijn, kwaliteit vinden we belangrijk) Buiten optreden deden we al een jaar niet meer. We hebben een jaar lang het over een andere boeg proberen te gooien, maar kwamen erachter dat dat niet “ons ding” was. Dan komt langzaam het besef dat het einde nabij is, hoe wrang dat ook is. Op de afgelopen leden vergadering hebben we besloten te stoppen als drumband en vereniging! Vele mooie en verdrietige momenten hebben we in 62 jaar beleefd. Op vele plaatsen hebben we mogen optreden, en wat hebben we veel lol gehad met elkaar. Terwijl ik dit bericht zit te maken besef ik dat het ontzettend moeilijk is de juiste te woorden te vinden om het gevoel weer te geven wat de sfeer en omgang met elkaar was en nog is! Een einde van een mooie tijd! Maar wat er bij ons allemaal leeft is de volgende tekst:

“Soms is het niet erg iets moois te verliezen,
Beter verliezen dan dat je het nooit hebt gehad”..

Bestuur en leden Drum- & Streetband Zuilichem

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'SOMS IS'T NIET ERG ERGIETS MOOIS TE VERLEZEN BETER VERLIEZEN DAW DAT JE'T NOOIT HEBT GEHAD'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *